Menu

Berichten

Inwoners van Renkum zijn melden stankoverlast en geluidsoverlast Parenco zat

De meeste inwoners van Renkum zijn de geuroverlast en hinder van papierfabriek Parenco meer dan zat. Veel bewoners voelen zich door de voortdurende overlast en het feit dat de gemeente onvoldoende lijkt te doen in de steek gelaten door de gemeente Renkum.   

Er zijn omwonende van Parenco die hebben aangedrongen op stillegging van een deel van het bedrijf. In een brief hebben bewoners aangeven dat de geuroverlast, het lawaai en de trillingen alsmaar toenemen. De bewoners van Renkum vinden dit onaanvaardbaar.

De inwoners zijn het constant moeten melden bij de gemeente Renkum zat en zijn ten einde raad. Parenco heeft verschillende male beloofd dat er gewekt wordt aan een oplossing. Tot op heden heeft dat echter nog niet tot voldoende resultaat geleid.

Provincie Gelderland

De inwoners protesteerden ook bij de provincie Gelderland. Ook hier vooralsnog zonder succes. Burgers uit Renkum geven aan: het stonk hier in 2016, het stonk hier in 2017 en het stinkt hier nog steeds.

Het melden van stankoverlast of geluidsoverlast veroorzaakt door Parenco kan gedaan worden bij de gemeente. Het melden van overlast kan ook gedaan worden via de website www.milieuklachten.nl

<< Ga terug naar de vorige paginaErvaart u overlast?

Melding doorgeven  

Cookies: deze site gebruikt cookietechniek. Als u doorgaat zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept  Meer informatie